Webáruház    

Pick Pack Pont csomagátvételi lehetőség

Mi az a Pick Pack Pont?
A Pick Pack Pontok a frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek.
Az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin, a Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV és Volán társaságok), találhatóak, hogy megkönnyítsük Önnek a csomag átvételét. A megrendelt áru Pick Pack Pontba érkezését követő 5 munkanapon belül átvehető az üzletek nyitvatartási ideje alatt.

Mikor válassza a csomagpontot?
Ha éppen dolgozik, és senki nem tudja átvenni a megrendelt terméket, és nem kíván a futárra várni otthon, akkor mindenképpen válassza a VitaFreeNet új kényelmi szolgáltatását a személyes csomagátvételt a Pick Pack Pontokban.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A csomagok Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján átvehetőek. Egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és futárszolgálat gyorsaságát.

Mennyi időn belül kapom meg a csomagomat?
Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor csomagja vidékre történő szállításnál két munkanap múlva érkezik meg csomagja az átvételi pontra.

Arról, hogy mikor mehet a csomagjáért minden esetben e-mailben értesítjük.

Mennyibe kerül a Pick Pack Pontba szállítás?
Ha a Pick Pack Pont szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, kizárólag előre teljesített bankkártyás fizetéssel van lehetősége.
Új kényelmi szolgáltatásunk mindössze 900 Ft-ba kerül.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?
A www.vitafree.hu honlapján a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt a VitaFreeNet által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő rendelés azonosító számának megadásával veheti át. Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség készpénzzel fizetni, kizárólag előre teljesített bankkártyás fizetés lehetséges.
A csomagért csak akkor menjen, ha megkapta e-mailben csomagjának Pick Pack Pontban való megérkezéséről az értesítőt. Tehát két emailt fog kapni, az elsőt megrendelés után, amelyben visszaigazoljuk a megrendelést, a másodikat akkor amikor a csomagért bemehet az Ön által megjelölt átvételi helyre.
Amennyiben kérdése lenne a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük hívja infóvonalunkat a 06/1/788-6486-os számon, vagy írjon e-mailt az info@vitafree.hu e-mail címünkre.

 
Facebook bankcard pickpack hirlevel freepont
gardenoflife
youngphorever
Bear Grylls

VitaFreeNet Kft. 1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: 06 1 788 6486 Fax: 06 1 9200 616
E-mail:
info@vitafree.hu | Térkép