Webáruház    
hirlevel
Ha szeretne értesülni termékújdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név: Email cím: Lakcím: Hírlevélre feliratkozás Leiratkozás
A név és emailcim megadása szükséges

Adatkezelési feltételek hírlevélre feliratkozáshoz

A www.vitafree.hu honlap, illetve az azt működtető VitaFreeNet Kft. (a továbbiakban: adatkezelő) a honlapon a hírlevélre feliratkozáskor olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülhetnek. A honlapon keresztül birtokába jutott minden adatot az adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.
A hírlevélre feliratkozás során a honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: - név (keresztnév), - email cím, - teljes név (természetes személy esetén) - lakcím (természetes személy esetén).
A hírlevélre feliratkozás önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A hírlevélre feliratkozásról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre. A hírlevélre feliratkozás során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a feliratkozással kifejezett hozzájárulását adja: - [hírlevél és blogértesítő], - [saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése], - [évente néhány alkalommal más, a hírlevélre feliratkozót feltehetően érdeklő termék vagy szolgáltatás népszerűsítése].
Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is.
A hírlevélre feliratkozás bármikor megszüntethető a következő módon:
1. a www.vitafree.hu honlap hirlevélre feliratkozás részében megadja nevét, email címét és a leiratkozás gombot kiválasztva az elküld gombra kattintással,
2. info@vitafree.hu email címre küldött leiratkozás kérésével, adatok megadásával
3. vagy a kimenő emailek alján lévő linkre kell kattintani.
A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása az alábbi módon történhet: info@vitafree.hu email címre küldött adatmódosítási kérelemmel, adatok megadásával.
A hírlevélre feliratkozó az alábbi módon kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást: info@vitafree.hu email címre küldött leiratkozás kérésével adatok megadásával. A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni. Az adatkezelő jogosult az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén a tájékoztatásra vonatkozóan az adatkezelő költségtérítésre jogosult.
A hírlevélre feliratkozás megszüntetésekor a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a feliratkozáskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból.

Facebook bankcard pickpack hirlevel freepont
gardenoflife
youngphorever
Bear Grylls

VitaFreeNet Kft. 1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: 06 1 788 6486 Fax: 06 1 9200 616
E-mail:
info@vitafree.hu | Térkép